Politica de confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Regulamentului UE nr. 679/2016 (Regulamentul General pentru Protectia Datelor) si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Societatea ANDROS GRUP SRL are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate mai jos.
Acceptul dumneavoastra privind utilizarea datelor cu caracter personal de catre ANDROS GRUP SRL poate fi revocat oricand, revocarea producand efecte numai pentru viitor.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre ANDROS GRUP SRL si sunt comunicate numai in vederea indeplinirii obligatiilor legale/fiscale/contractuale ce revin ANDROS GRUP SRL .
Datele cu caracter personal comunicate nu vor fi dezvaluite tertilor in vederea transmiterii de catre acestia de oferte, mesaje publicitare sau reclame.
Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in afara teritoriului Romaniei.
Prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate este necesara in vederea inregistrarii comenzilor si livrarii comenzilor, respectiv emiterii facturilor pe numele dvs., iar refuzul furnizarii acestor date ne poate pune in imposibilitatea de a inregistra comanda dvs, de a va livra produsele si de a va emite facturile,
In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si in baza conditiilor specificate de legea nr. 677/2001 si in Regulamentul privind protectia datelor  la nivel European 679/2016, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

  • dreptul de acces la datele personale care va privesc;
  •  dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;
  • dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de ex.cand datele personale nu mai sunt necesare scopurilor mentionate mai sus);
  •  dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii in anumite circumstante;
  • dreptul de a depune o plangere la noi, instantei de judecata si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor;
  • dreptul de a va opune prelucrarii;
  • dreptul de a va retrage consimtamantul, in orice moment, pentru prelucrarea datelor personale la care ati consimtit anterior.

Incepand cu data intrarii in vigoare a Regulamentului UE 679/2016, respectiv din data de 25 mai 2018, veti beneficia si va veti putea exrcita suplimentar:

  • dreptul de a fi uitat, in sensul adresarii unei solicitari catre ANDROS GRUP SRL pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul on-line;
  • dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de dumneavoastra;
  • dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor de catre operator.

Pentru exercitarea acestor drepturi si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta nota de informare sau in legatura cu utilizarea ANDROS GRUP SRL a datelor personale,   va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii situata in Bucuresti, Str. Antiaeriana nr. 5, Sector 5, in atentia Departamentului Preluare comenzi sau o puteti trimite prin e-mail la adresa: contact@cofetariaandros.ro

Această politică de confidențialitate descrie modul în care informațiile dvs. personale sunt colectate, utilizate și distribuite atunci când vizitați sau faceți o achiziție de la cofetariaandros.ro

INFORMAȚII PERSONALE PE CARE LE COLECTAM

Când vizitați site-ul, colectăm automat anumite informații despre dispozitivul dvs., inclusiv informații despre browserul dvs. web, adresa IP, fusul orar și unele cookie-uri instalate pe dispozitiv. În plus, pe măsură ce răsfoiți pagini din site, colectăm informații despre paginile web individuale sau produsele pe care le vizualizați, ce site-uri web sau termeni de căutare v-au referit la site și informații despre cum interacționați cu site-ul. Ne referim la aceste informații colectate automat ca Informații despre dispozitiv.Colectăm informațiile despre dispozitiv folosind următoarele tehnologii:

  • Cookie-urile sunt fișiere de date care sunt plasate pe dispozitiv sau pe computer și conțin adesea un identificator unic anonim. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de dezactivare a cookie-urilor, vizitați http://www.allaboutcookies.org.
  • acțiuni de urmărire a „fișierelor de jurnal” care apar pe site și colectarea datelor, inclusiv adresa IP, tipul browserului, furnizorul de servicii Internet, paginile de trimitere / ieșire și inregistarile de dată / oră.
  • etichetele și pixelii sunt fișiere electronice utilizate pentru a înregistra informații despre modul în care navigați pe site.

În plus, atunci când efectuați o achiziție sau încercați să faceți o achiziție prin intermediul site-ului, colectăm anumite informații de la dvs., inclusiv numele dvs., adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail și numărul de telefon. Facem referire la aceste informații ca Informații despre comandă.Când vorbim despre Informații personale în această politică de confidențialitate, vorbim atât de informații despre dispozitive, cât și de informații despre comandă.

CUM UTILIZAM INFORMAȚIILE PERSONALE ?

Utilizăm informațiile despre comenzi pe care le colectăm, în general, pentru a îndeplini comenzile plasate prin intermediul site-ului (inclusiv procesarea informațiilor dvs. de plată, organizarea transportului și furnizarea de facturi și / sau confirmări de comenzi). În plus, folosim aceste Informații de comandă pentru:

  • Comunicarea cu dvs;

În conformitate cu preferințele pe care le-ați împărtășit cu noi, vă vom oferi informații sau publicitate referitoare la produsele sau serviciile noastre.Utilizăm informațiile despre dispozitiv pe care le colectăm pentru a ne ajuta să monitorizăm potențialele riscuri (în special adresa IP) și, în general, să îmbunătățim și să optimizăm site-ul nostru (de exemplu, generând analize despre modul în care clienții noștri navighează și interacționează cu Site-ul și pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing și publicitate).

ÎMPARTASIREA INFORMAȚIILOR PERSONALE & RETENȚIA DATELOR

Când plasați o comandă prin intermediul site-ului, vom păstra informațiile dvs. de comandă, considerate Necesare, pentru înregistrările noastre, cu excepția cazului în care și până când ne cereți să ștergem aceste informații.Împărtășim informațiile personale considerate Necesare cu terțe părți pentru a ne ajuta să procesam si sa livram comenzile dvs, așa cum este descris mai sus.Lista procesatorilor de date cu caracter personal considerati Necesari de operatorul magazinului online   cofetariaandros.ro  pentru livrarea comenzilor primite de la dvs. Online:De asemenea, folosim Google Analytics pentru a ne ajuta să înțelegem cum clienții noștri utilizează Site-ul – puteți citi mai multe despre modul în care Google utilizează informațiile dvs. personale aici: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/. De asemenea, puteți renunța la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.În cele din urmă, putem să vă împărtășim și informațiile dvs. personale pentru a respecta legile și reglementările aplicabile, pentru a răspunde la o citație, mandat de căutare sau altă solicitare legală pentru informațiile pe care le primim sau pentru a ne proteja în alt mod drepturile.DO NOT TRACK Rețineți că nu modificăm practicile de colectare a datelor și de utilizare a site-ului atunci când vedem semnalul Nu urmăriți (DO NOT TRACK) din browserul dvs. In acest caz, se vor folosi doar informatiile Necesare pentru plasarea si procesarea unei comenzi, dar nu informatiile Statistice, Functionale sau de Marketing (profilare).

DREPTURILE TALE

Dacă sunteți rezident european, aveți dreptul să accesați informațiile personale pe care le deținem despre dvs. și să cereți corectarea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale. Dacă doriți să exercitați acest drept, vă rugăm să ne contactați prin intermediul sectiunii: Contact – link aiciÎn plus, dacă sunteți rezident european, rețineți că vă procesăm informațiile pentru a putea îndeplini contractele pe care le-am putea avea cu dvs. (de exemplu, dacă faceți o comandă prin intermediul site-ului) sau pentru a vă urmări interesele legitime de afaceri enumerate mai sus.

SCHIMBĂRI

Putem actualiza din când în când această politică de confidențialitate pentru a reflecta, de exemplu, modificările aduse practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare.

CONTACTEAZA-NE

Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă aveți întrebări sau dacă doriți să faceți o plângere, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa sau prin posta folosind detaliile de mai jos:  Str. Antiaeriana, 5, Bucuresti-Sector 5, Bucuresti, 051011, București 061344 sau prin email la adresa contact@cofetariaandros.ro